Proaspat absolventă a Facultății de Medicină Veterinară, am fost primită cu brațele deschise în echipa Clinicii Veterinare Calvaria imediat după finalizarea celor șase ani de studii.
Am ales aceasta facultate din pasiune pentru animale, apropierea față de acestea fiind dovedită încă de mică. Ca toți copiii care merg în vizită la bunici, excursiile noastre erau mereu colorate cu toate speciile de animale acolo la ei, atracția mea principală fiind cațeii, pisicile si puii de găină. Aveam mereu ocupație jucându-mă cu ei! Apoi, întoarsă acasă la parinți, au fost foarte înțelegători în ceea ce privește dragostea mea pentru animale, ei crescând mereu cu animale în jurul casei. Astfel am avut pe parcursul copilăriei numeroase animale, de la pești, 3 canari, un hamster și un iepuras, până la o pisica, Mary, alături de care am crescut în primii ani de școală, iar apoi un cățel, Rocki, un pufos mic și alb care mi-a fost și încă îmi este companion de 14 ani.
Din punct de vedere profesional, am reușit cu ajutorul acum colegilor din cadrul clinicii să valorific ultimii doi ani din timpul facultății, care deși plini de obstacole, au fost investiți în activitate practică clinică directă, ei oferindu-mi oportunitatea de a-i asista pe tot parcursul activităților medical veterinare. Interesul, ambiția și dorința de a practica aceasta meserie cât mai bine, sunt calitățile care au fost observate de aceștia și care acum s-au materializat în a avea un loc în această echipă minunată!
Dorința de a-i ajuta pe pacienții noștri patrupezi m-au făcut să îmi orientez capacitățile mai atent spre câteva ramuri, dintre care interesul principal este reprezentat de cardiologia veterinară și ecocardiografie, printre altele se numără și afecțiunile respiratorii, nefrologia, ecografia și laborator clinic. Astfel, dorind să aprofundez aceste aspecte, din toamna acestui an voi începe și programul de doctorat al Facultății de Medicină Veterinară în cadrul disciplinei de Patologie și Clinică Medicală, cu specializare în domeniul Cardiologiei veterinare.
Desigur, pasiunea și dragostea pentru animale nu este singurul lucru necesar pentru a practica aceasta meserie, astfel sunt dornică să învăț lucruri noi în fiecare zi, toate înspre folosul dragilor noștri pacienți!