Sunt medic stomatolog de 15 ani. Am absolvit Facultatea de Stomatologie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca, în anul 2004.

Din același an până în prezent profesez stomatologie generală, în mediul privat, în Cluj-Napoca. În toți anii aceștia am participat la numeroase cursuri de specialitate care să mă ajute să depășesc orice dificultate endodontică sau protetică. Munca în echipă cu un chirurg bucomaxilofacial, de-a lungul acestor ani, inevitabil, m-a format în cheia 3D  și a durabilității în timp a manoperelor realizate de mine. În consecință, propun soluții, doar dacă experiența mi-a dovedit că sunt viabile în timp.

Toată viața mea profesională a fost condusă de principiul “ primum nil nocere”, adică, înainte de toate, să nu fac rău.

Stomatologia a deschis, în ultimii ani, noi direcții, atât prin evoluția tehnologiilor, cât și a materialelor. S-au făcut pași mari și importanți, care cresc mult șansele de succes pe termen lung, cu traume minime pentru pacient. Ei bine, eu am luat cu mine tot acest bagaj de fundamente teoretice, de experiență, de tehnologii și de materiale. Toate acestea le-am pus la dispoziția celor mai buni prieteni ai noștri.

Din anul 2017 realizez colaborări cu medicii veterinari, astfel încât să putem să oferim servicii de stomatologie veterinară competitive, la nivel european.

Din anul 2019 am devenit membru EVDS – Societatea Europeană de Stomatologie Veterinară.