Specialistii Clinica Veterinara Calvaria  efectueaza zilnic interventii chirurgicale, de la cele mai comune, pana la cele mai complexe.

Folosim in acest moment cea mai sigura procedura de anestezie, aceea fiind anestezia inhalatorie. Anestezia inhalatorie asigura cea mai buna liniste intra-operatorie si cea mai rapida si sigura trezire a pacientilor, chiar daca procedura la care este supus animalul este de lunga sau de scurta durata.

Sala de chirurgie beneficiază de o dotare corespunzătoare, ceea ce permite efectuarea unor intervenții chirurgicale la standarde inalte. In cadrul clinicii, in functie de cazul abordat, se alege cel mai bun protocol de anestezie specific fiecarui pacient in parte, nevoilor si starii lui de sanatate in momentul interventiei.

Majoritatea interventiilor de chirurgie veterinara au inclus: chirurgia abdominală, a țesuturilor moi, maxilo-facială.

In urma unei interventii chirurgicale, medicul stabileste detalii legate de procedura postoperatorie, de spitalizare si de tratament al animalului.

Pentru a putea respecta programul stabilit, echipa Clinica Veterinara Calvaria  recomanda efectuarea unei programari in prealabil.

Programare