Am absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul USAMV Cluj în anul 2020.
Încă de când eram mic copil am fost pasionată de animale. Primii mei prieteni necuvântători au fost o familie de hamsteri. Unul dintre ei s-a remarcat în mod deosebit prin inteligența de care a dat dovadă. Numele lui a fost Quick deoarece o secundă nu putea să stea liniștit.
După ce ne-am mutat la curte, a apărut în viața noastră Cora, o cățelușă metis de Rottwailer și Ciobănesc German care era cel mai adorabil ghemotoc de cățel. Avea o personalitate de neegalat, un spirit teritorial înlesnit, o inimă de aur și cu foarte mare poftă de viață…și poftă de găinile bunicii. A ajuns până la superba vârstă de 14 ani, timp în care nu a făcut altceva decât să se joace, să alerge, să iubească și să fie iubită. Din păcate, lupta ei a luat sfârșit în 10 iunie 2020.
La scurt timp am adoptat-o pe Bella, un metis cu o poveste tristă. Mama ei a fost zdrobită de un bolovan, iar ea împreună cu alți 3 frățiori au rămas singuri pe lume la doar 2 luni. La vârsta maturitarii a adoptat la rândul ei un puiuț de pisică pe care l-a ocrotit și îngrijit ca pe propriul ei puiuț. Bella a împlinit recent vârstă de 13 ani and she’s still going strong.
Și cum nu poate lipsi pisica de lângă casa omului, Polly este o pisică europeană în miniatură, cântărind doar 3 kg la vârsta de 11 ani. O fire mereu veselă, jucăușă, iubitoare, calmă, cu un caracter nemaintalnit și exagerat de lipicioasă. Este foarte adevărat ce se spune despre pisici, chiar au 9 vieți, Polly dovedind acest fapt prin antecedentele accidente de mașină ale dânsei.
Fratele lui Polly, Tommy, un roșcovan surd și fară coadă, era îngrijit personal de carte surioara sa, prinzând pentru el șoricei și aducandu-i până sub nasul lui. Doar privindu-l dormind iți făcea pofta de somn. Mereu te speriai de mieunatul lui, de părea că urlă la tine. Scumpicul a plecat în raiul pisicilor în 4 septembrie 2019.
Recent a apărut în viață mea un metis de Amstaff, mascul de această data, cățelul Petrica aka Petri. Un supraviețuitor al parvovirozei, este cel mai energic, jucăuș și iubitor patruped. Este cel mai tânăr membru al familiei, însă deja prin personalitatea sa puternică a reușit să se facă remarcat și ușor acceptat de restul blănoșilor.
Noua viață de apartament a venit la pachet cu un motan portocaliu, Cheeba aka Libu. O bilă de blană care poate purta o conversație timp de 5 minute, este camera de luat vederi a blocului, stând pe balustrada balconului dând dovada de un echilbru remarcabil.
Nu trece nicio zi fară să nu mă gândesc la toate pufoseniile mele pe care le ador din adâncul sufletului pe fiecare în parte!