In Clinica Veterinara Calvaria  tratamentele necesare se vor stabili in urma unei examen clinic complet  si dupa efectuarea unor investigatii paraclinice, precum analize de laborator, EKG, ecografii.

Indiferent de tipul tratamentului indicat de catre medicul veterinar, fie ca ne referim la proceduri mai simple sau mai complexe, importanta vindecarii animalutului dumneavoastra reprezinta o prioritate pentru specialistii Clinica Veterinara Calvaria .

Profesionalismul de care da dovada echipa noastra, se refera si la modul de respectare a diferitelor proceduri privind schema tratamentelor efectuate, prin reguli scrise precum: reguli de igiena si dezinfectie, a modalitatii de administrare a diferitelor substante, a dozelor de medicamente folosite.

In acest mod, serviciile oferite de personalul de la Clinica Veterinara Calvaria   in vederea instituirii tratamentului specific al diferitelor afectiuni se realizeaza la cele mai inalte standarde și se bazeaza pe diferite cercetari, investigatii si documentare stiintifica.

Programare